Οι Υπηρεσίες μας

Μελέτη & Σχεδίαση

Στην Xylon|D έχουμε δημιουργήσει και στελεχώσει ένα άρτιο μελετητικό & σχεδιαστικό τμήμα, ικανό να εκτελέσει τα απαραίτητα βήματα που θα παντρέψουν το όραμα των πελατών μας, με την εφαρμοσμένη τέχνη της επιπλοποιίας.

Μέσω της μελέτης του χώρου και των αναγκών του πελάτη και της σχεδίασης των επίπλων, πετυχαίνουμε την απαραίτητη σύγκλιση που θα προσδώσει το τελικό βέλτιστο αποτέλεσμα των ξυλοκατασκευών σε κάθε χώρο επαγγελματικό ή άλλο.

Κατασκευή Επίπλων

Στην Xylon|D πιστεύουμε στην τεχνολογία αλλά και στο μεράκι, για αυτό και τα συνδιάζουμε στο νέο εργοστάσιο μας, εμβαδού 2.000 τ.μ. με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και τελικού φινιρίσματος, αλλά και με τεχνίτες εξειδικευμένους γνώστες με αγάπη για το ξύλο!

Οι τεχνίτες της Xylon|D υλοποιούν τα τελικά σχέδια όπως έχουν διαμορφωθεί από το σχεδιαστικό μας τμήμα ή από το μελετητικό-αρχιτεκτονικό γραφείο του πελάτη. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής διεξάγεται ποιοτικός έλεγχος πριν την παράδοση των επίπλων, ώστε να πληρούνται όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δουλειάς μας!

Μεταφορά & Τοποθέτηση

Τέλος στην Xylon|D συσκευάζουμε και αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε με την απαραίτητη υπευθυνότητα και ασφάλεια τα έπιπλα και τις ξυλοκατασκευές του πελάτη στον χώρο όπου θα γίνει η τελική εγκατάσταση - τοποθέτηση με την εγγύηση ποιότητας της Xylon|D.

Με την παράδοση, οι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν τη συναρμολόγηση και τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο όπου έχει συμφωνηθεί να ολοκληρωθεί το έργο.

Σύμης 1, Καματερό
Αττική 134 51
τ: 210 23.13.630
f: 210 23.12.672
m: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

All rights reserved © xylond.gr